​✔️Slibeværksted      ✔️Special slibning​

       ​fb-f-logo-white-29          in-white-21px-r

Job

Nu har du muligheden for at blive en del af et stærkt team, hvor kvalitet og høj kundeservice er alfa og omega. Du får samtidig en spændende og afvekslende hverdag, fyldt med udfordringer. Vi søger til snarest muligt tiltrædelse, en metalsliber til vores slibeservice virksomhed.

Vi forventer at du har erfaring med metalslibning.

Du er engageret og dedikeret i dit arbejde. Du er grundig, og ser enhver arbejdsopgave som en ny udfordring. Du kan arbejde selvstændigt og du kan overholde deadlines. Vi forventer desuden, at du lægger stor vægt på at udføre dit arbejde, med fokus på høj kvalitet. Har du erfaring med Ra overflader, er det naturligvis en fordel, men vi sørger for specifik oplæring.

Som medarbejder i MB-slibeservice, vil du indgå i den daglige produktion. Vi har stor erfaring og specialviden indenfor tankslibning til fødevare og medicinalindustrien, men udfører også andre opgaver indenfor slibning. 

Din primære arbejdsopgave, vil være slibning af rustfrit stål.

​Vi er en udkørende virksomhed, vi køre i hele Danmark, du skal derfor forvente, at der kan forekomme opgaver, hvor overnatning er påkrævet.

Har dette fanget din interesse, og har du lyst til at se og høre mere om hvad vi laver, kan du se og læse meget mere på vores hjemmeside. Vi kan kontaktes via mail eller telefon.

Send din ansøgning til mail@mb-slibeservice.dk

Har du spørgsmål angående jobbet, er du meget velkommen til at ringe til os på følgende nr.22 50 47 41 / 28 25 19 62

Vi glæder os til at høre fra dig.​

​Et uforpligtende tilbud på kompetent slibeservice

Hvis du har brug for akut hjælp, så rykker vi gerne ud. Ønsker du at vide mere eller modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon: 22 50 47 41 eller 28 25 19 62. Du kan også sende en mail til: mail@mb-slibeservice.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi er et kvalitetsbevidst firma med eget metalsliberi, der dagligt løser mange opgaver. Vi har en særlig specialviden inden for tankslibning til fødevare- og medicinalindustrien.

Kontakt

Gummersmarkvej 7A,

4632 Bjæverskov - rutevejledning

Telefon: 22 50 47 41

E-mail: mail@mb-slibeservice.dk

 Vi har lavet arbejde for blandt andre Metroen, Novo Nordisk og Biogen​