Hos MB Slibeservice er svejsning en stor del af vores arbejde. Vi hjælper en bred vifte af erhvervs- og industrikunder med svejseopgaver og har da også 25 års erfaring i branchen. Så står du og har brug for professionel hjælp fra en smed, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Størstedelen af vores kunder kommer fra København eller Sjælland, men vi servicere gerne kunder i hele landet.

Kontakt os i dag

Svejsning, slibning & montage

Når vi påtage en opgave, hjælper vi dig hele vejen. Uanset om du skal have lavet produkter til industriarbejde, butiksinventar eller noget helt tredje. Vores ekspertise rækker over svejsning, slibning af metal og montage af produktet.

Skal du f.eks. have produceret en tank til fødevare eller andet vil vi begynde at svejse produktet sammen. Produktet vil derefter være funktionelt men vil være fyldt med grimme mærker som et resultat af svejsningen. Derfor følger vi gerne svejsningen op med en grunding metalslibning for at fjerne mærkerne og give produktet et flot udtryk over hele overfladen.

Endeligt kommer vi gerne og montere produktet for dig så du på den måde får den komplette løsning fra os.

Arbejde med fokus på kvalitet

Hos MB Slibeservice går vi op i at levere et et godt produkt der møder alle forventninger, uanset hvor høje de forventninger er. Vores forretning er bygget på glade kunder og vi har derfor altid prioriteret kundetilfredshed. Af samme grund kan du også trygt overlade din opgave i vore kyndige hænder.

Har du en opgave der kræver svejsning?

Står du og mangler en kyndig smed med kompetencerne i orden? Har du en opgave til os eller spørgsmål til vores arbejde er du velkommen til at kontakte os. Vi er tilgængelige på telefonnummeret 50295555. Giv os et kald og få en snak om din opgave og hvad vi kan tilbyde som løsning dertil.

Du kan naturligvis også vælge at skrive til os gennem vores kontaktformular eller direkte til vores mail mail@mb-slibeservice.dk. Send en beskrivelse af opgaven og din kontakt information. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på arbejdet.