Butiksinventar fra København til resten af landet

Hos MB-slibeservice ApS fremstiller og reparerer vi ofte butiksinventar for vores erhvervskunder. Vores kunder kommer ofte fra København eller Sjælland generelt men vi hjælper gerne kunder i hele landet.

Går du og mangler nyt butiksinventar der kan løfte dine produkter og butikkens udtryk som en helhed? Ønsker du at give dine kunder en bedre og uforglemmelig oplevelse i butikken? Så er vi din foretrukne sparringspartner.

Kontakt os i dag

Flere muligheder med butiksinventar

Skal du bruge vores hjælp til fremstilling af inventar til din butik, er mulighederne store. Om du skal have bygget et nyt inventar helt fra bunden eller have udført en tilbygning til eksisterende butiksinventar gør ingen forskel for os. Har du et specielt design du ønsker udarbejdet i dit inventar kan vi også stå for det. Vi tager blot en samtale med dig om hvilket udtryk du ønsker at produktet skal have og hvilken funktionalitet det skal have.

Uanset dit behov eller opgavens størrelse står vi altid klar til at hjælpe dig med din skræddersyet løsning når det gælder slibning og svejseopgaver.

Finslebet butiksinventar af høj kvalitet

Hos MB-slibeservice ApS går vi først og fremmest op i at levere et lækkert produkt af høj kvalitet. Du kan derfor trygt regne med at dit produkt leveres finslebet og klar til brug. Dette gælder uanset om det er butiksinventar eller andre produkter. Vi sætter en stor ære i vores arbejde og levere derfor aldrig noget vi ikke er stolte af.

Butiksinventar produceret og leveret til tiden

Vi forstår, at tid er vigtig for dig og din forretning. Når vi starter et projekt, giver vi dig en klar idé om, hvornår du kan forvente, at dit butiksinventar er klar til levering. Vores team arbejder hårdt for at overholde disse tidsrammer og holde dig opdateret undervejs.

Vi tilbyder fleksible leveringsmuligheder, så det passer bedst til dine behov. Uanset om du ønsker levering direkte til din butik eller et andet sted, sørger vi for at finde den bedste løsning for dig.

Vores mål er at gøre processen så problemfri som muligt, så du kan fokusere på din forretning uden at bekymre dig om leveringstidspunkter. Vi holder os til vores ord og leverer inventaret til tiden, så du kan komme videre med din butiksplanlægning.

Få et uforpligtende tilbud på butiksinventar

Skal vi stå for arbejdet med dit butiksinventar? Står du med gammelt inventar der skal repareres, optimeres eller andet? Eller skal du have lavet noget helt nyt og moderne? Så kontakt os i dag på tlf. 50295555 for en samtale om dine behov mht. designet og produktionen. Du kan naturligvis også skrive til os på mail@mb-slibeservice.dk eller gennem vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.