Historie - MB-slibeservice ApS

Om os

Hos MB-slibeservice ApS sætter vi en ære i at specialisere os inden for vores fag. Alt foregår selvfølgelig efter dine, kundens, behov - da vi sætter dig i centrum.

​Med 25 års erfaring er vi to professionelle sliber inden for specialslibning af metal. Vores erfaring er opnået igennem mange års arbejde på forskellige arbejdsområder.Vi brænder meget for vores arbejde, som nærmest kan betegnes som en passion for at levere det helt perfekte produkt til kunden.Vi er meget dedikeret og ser en hver opgave som en ny udfordring, hvor vores faglige stolthed kan komme til udtryk.​

Erfaring & specialviden

Vores erfaring har vist os at der er stort behov for lige netop det produkt vi kan levere.

​Vi har specialviden indenfor tankslibning til fødevare og medicinalindustrien, men vi påtager os gerne en hver opgave indenfor slibning. Vi kommer hvor der er slibeopgaver der skal løses. Hvis produktet ikke kan laves hos kunden, har vi også mulighed for at lave produktet på vores værksted.

Kvalitet og hygiejne er i højsædet i vores firma, hvorfor vi selvfølgelig overholder alle lovkrav indenfor opgavernes område.

​Vi lever til enhver tid til op til vores kunders ønsker, krav og forventninger. Vi leverer altid til et tilfredsstillende produkt.

MB-slibeservice ApS har døgnservice, så vi rykker ud til hver en tid i døgnet.

Materialer

Alle vores materialer er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for.

Vi gør vores bedste altid.

Slibeværksted

Vi har nu fået eget slibeværksted, hvor i har mulighed for at levere jeres ting.

Rammeordre eller har i bare brug for at få lidt plads hos jer, så kontakt os.​

Vores værksted findes på:

Guldalderen 26, 2640 Hedehusene