Stålkonstruktion og montage fra København til resten af landet

MB-slibeservice ApS er din pålidelige partner inden for montage og produktion af stål- og aluminiumsløsninger. Med vores mange års erfaring og ekspertise er vi fast bestemt på at levere kvalitetsarbejde til både private-, erhvervs- og industrikunder. Uanset om du har brug for at få monteret en specialfremstillet tank til fødevareindustrien, en elegant ståltrappe til en opgang eller andre skræddersyede løsninger, er vi her for at imødekomme dine behov.

Vi arbejder primært i København og Sjælland, men påtager gerne opgaver fra rundt omkring i hele landet.

Kontakt os i dag

Montage og produktion

Vi er ikke kun eksperter i montering. Vi har også stor ekspertise og brede kompetencer når det gælder svejsning af metallet og slibning for at skabe en rigtig flot overflade. Som en fuld løsning kan vi tilbyde både at lave og montere jeres produkter. Men har i blot brug for at vi kommer og montere kan vi naturligvis også det.

Stålmontage med højt serviceniveau

Som fagmænd med over 25 års erfaring i branchen, håndterer vi alle former for montage når det gælder stål og aluminium. Vi har prøvet kræfter med et hav af forskellige opgaver i løbet af årene og har da altid formået at levere en løsning der er tilfredsstillende for kunden.

Som smed sætter vi en ære i at følge opgaven til dørs, så vi er sikre på at arbejdet er veludført hele vejen igennem processen. Har du spørgsmål i løbet af processen eller har du brug for vores professionelle input, så tøv ikke med at spørge os til råds. Vi hjælper hvor end vi kan.

Få et tilbud på montage

Står du med en opgave der kræver vores hjælpe? Så ring til os i dag på 50295555 for en snak om opgavens omfang og dine behov. Så ser vi på det så snart vi kan.

Alternativt kan du også skrive en besked med en beskrivelse af opgaven til os via vores kontaktformular eller direkte til vores e-mail mail@mb-slibeservice.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på montage.