Er du på udkig efter professionelt metalslibning? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos MB-slibeservice ApS tilbydes forskellige løsninger inden for slibning af metal og rustfri stål. Vores firma er beliggende i Hedehusene, og derfor kommer vores kunder primært fra København eller Sjælland. Vi servicerer dog gerne kunder over hele landet.

Kontakt os i dag

Metalsliberi med udekørende personale

​Vi er et professionelt, udekørende firma med 25 års erfaring inden for metalslibning og slibning af rustfrit stål. Dette betyder, at vi gerne kommer ud til dig og løser opgaven. Hvis ikke dette er muligt, har vi også vores eget slibeværksted med diverse maskiner, som vi naturligvis også altid stiller til rådighed. Vi forsøger altid at leve op til dine krav, ønsker og forventninger på bedst mulige vis.​​

Alle former for metalslibning og slibning af rustfri stål

Grundet vores store erfaring med slibning af metal og rustfrit stål kan vi varetage mange forskellige opgaver. Vi kan f.eks. tilbyde tankslibning til fødevare- og medicinindustrien, men løser også gerne med andre opgaver inden for slibning af metal og rustfri stål. Vi klarer også gerne store opgaver for dig, og har f.eks. været behjælpelige i forbindelse med metroen, Novo Nordisk og Biogen.

​Alle ansatte hos os er dygtige fagfolk, som brænder for faget. Derfor kan du forvente, at vi altid yder vores bedste, når vi skal løse en opgave for dig. Vi vægter derudover hygiejne og kvalitet højt, hvor vi naturligvis overholder alle gældende love og udelukkende anvender kvalitetsprodukter, når vi arbejder med metalslibning og slibning af rustfrit stål.

Kontakt os og hør mere om slibning af metal

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for slibning af aluminium, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står også klar til at rykke ud akut, hvis du har brug for det. Vi kan kontaktes på telefon: 50295555. Du kan også sende en mail til: mail@mb-slibeservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.