Vi har specialviden om slibning af metal til fødevarer

Leder du efter et kompetent firma, som tilbyder tankslibning til fødevarer? Lige her hos MB-slibeservice ApS har vi specialviden på området, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vores kunder kommer typisk fra København eller Sjælland, men vi servicerer gerne kunder over hele landet.

​Vi er et professionelt firma med eget metalsliberi, hvor vi kan løse mange opgaver inden for faget. Vi har en særlig specialviden inden for tankslibning til fødevare- og medicinalindustrien, men vi løser også gerne andre opgaver. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. Hos os kan du forvente høj kvalitet og hygiejne hver gang.

Vi har brede kompetencer inden for slibning af metal

Vi har specialviden inden for tankslibning til fødevare- og medicinalindustrien, men vi påtager os også gerne andre opgaver inden for faget. Med andre ord kommer vi altså der, hvor slibeopgaver skal løses. Hvis produktet ikke kan laves hos dig, stiller vi gerne vores eget slibeværksted til rådighed.

​Når vi udfører slibeservice, garanterer vi, at alle materialer er af høj kvalitet. Vi vil aldrig tilbyde vores kunder noget, som vi ikke selv vil stå inde for. Du kan derfor altid forvente tilfredsstillende og veludførte produkter, når du samarbejder med os.

Ring gerne for flere informationer

Lyder dette som noget for dig, så bør du ikke holde dig tilbage med at ringe eller skrive til os for flere informationer. Vi rykker også gerne ud akut ved nødvendige situationer.

​Du kan ringe til os på telefon: 50295555. Du kan også sende en mail til: mail@mb-slibeservice.dk, så hører du fra os snarest muligt.