Metalsliberi med udekørende personale

Metalsliberi med udekørende personale

Er du på udkig efter et professionelt metalsliberi? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos MB-slibeservice ApS tilbydes forskellige løsninger inden for slibning af rustfri stål. Vores firma er beliggende i Bjæverskov, og derfor kommer vores kunder primært fra København eller Sjælland. Vi servicerer dog gerne kunder over hele landet.

​Vi er et professionelt, udekørende firma med 25 års erfaring inden for metalsliberi. Dette betyder, at vi gerne kommer ud til dig og løser opgaven. Hvis ikke dette er muligt, har vi også vores eget slibeværksted med diverse maskiner, som vi naturligvis også altid stiller til rådighed. Vi forsøger altid at leve op til dine krav, ønsker og forventninger på bedst mulige vis.​

Vi tilbyder forskellige former for slibning af rustfri stål

Grundet vores store erfaring med metalsliberi kan vi varetage mange forskellige opgaver. Vi kan f.eks. tilbyde tankslibning til fødevare- og medicinindustrien, men løser også gerne med andre opgaver inden for slibning af rustfri stål. Vi klarer også gerne store opgaver for dig, og har f.eks. været behjælpelige i forbindelse med metroen, Novo Nordisk og Biogen.

​Alle ansatte hos os er dygtige fagfolk, som brænder for faget. Derfor kan du forvente, at vi altid yder vores bedste, når skal løse en opgave for dig. Vi vægter derudover hygiejne og kvalitet højt, hvor vi naturligvis overholder alle gældende love og udelukkende anvender kvalitetsprodukter, når vi arbejder med slibning af rustfri stål.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for slibning af aluminium, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står også klar til at rykke ud akut, hvis du har brug for det. Vi kan kontaktes på telefon: 22 50 47 41 eller 28 25 19 62. Du kan også sende en mail til: mail@mb-slibeservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os